Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 28 чоловік
Офіційне найменування:
Комунальний заклад "Староприлуцький ліцей Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області"
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Стара Прилука
Адреса:
22511, Вінницька обл., Липовецький район, с. Стара Прилука, вул. Космонавтів, 35
Телефон:
(04358)43140
E-mail:
str_sk@i.ua

Друзі, вітаємо вас на офіційному сайті нашого освітнього закладу!

         Ваше оточення – ваше надбання

Тім Сандерс, засновник «Yahoo»

         Кожна людина мріє у своєму житті досягти максимуму в усіх сферах: в особистому житті, в кар’єрі, в міжособистісних стосунках, в духовному та фізичному розвитку тощо. Яку б царину не обрав, скрізь на тебе чекає довга й кропітка праця, встелена низкою великих чи малих перемог та поразок, яка бере початок із дитинства, зі школи.

         Саме освітній заклад відіграє чи не найвагомішу роль у становленні молодого юнака чи дівчини, котрі невдовзі творитимуть наше з вами майбутнє. Вони і є наше прийдешнє. Тому весь потенціал, прагнення, кадрові та матеріальні ресурси освітнього закладу максимально спрямовані на те, аби випускники цієї школи стали тими, ким прагнуть, досягли того, про що мріють, жили в тій країні, якою хочеться пишатися.

         Історія освіти у с. Стара Прилука досить давня: сягає початку ХХ ст., на початку якого була заснована трикласна церковно-приходська школа. Близько 1920 року її було реорганізовано у чотирикласну, а пізніше – у семирічку. Такою школа, останній випуск якої відбувся 21 червня 1941 року, проіснувала до війни, після закінчення якої потреба в освіті, безумовно, була колосальною. Тому в 1967 році з ініціативи голови сільської ради Ямчука В.А. почалося будівництво нової цегляної двохповерхової школи, де першим директором став  Сидоренко А.М.

         У 1970 році відбулося новосілля. Заклад, побудований тоді, функціонує й досі. За час існування до його розбудови внесли чимало керівники школи: Сидоренко А.М., Вудвуд М.В., Кривоніс В.Ф., Кліщунов Ю.І., Глушко Ф.І., Каченюк С.М., Коренюк В.О., Майструк Г.М..

         Добру славу залишили після себе педагоги, які різного часу працювали в закладі: Чула В.В., Чурілова Н.В., Братунь Ж.С., Паршко Й.С., Галиш Ф.М., Трашук М.П., Максимець М.Г., Лозінський Й.С., Щепаник В.І., Сидонюк Л.Т., Залуцький Д., Саволій Г.М., Ляшенко Є.Н., Вітюк А.Є., Вітюк Г.М., Шишлюм Н.М, Гудзь С.І., Данилевич Г.Г., Швець В.Л., Кліщунов Ю.І., Кліщунова Г.В., Фещук М.І., Кобенда А.М., Борозенко Г.П. та багато інших.

         Час не стоїть на місці: змінюються покоління не лише учнів, а й педагогів нашої школи. Відтак, сьогодні педагогічний колектив закладу налічує 20 висококваліфікованих педагогічних працівників, серед яких багато молодих колег. Паралельно зі зміною та зміцненням кадрового потенціалу закладу оновлення зазнала й матеріально-технічна база кабінетів та школи в цілому. Сьогодні вчителі та учні мають можливість працювати в умовах нового освітнього середовища, шляхом використання новітніх технологій та необхідного для роботи матеріального забезпечення.

         Завдяки підтримці спонсорів та допомозі батьків адміністрація, педагогічні та інші працівники роблять усе можливе для забезпечення комфортних умов для здобуття освіти учнями школи: налагоджений режим роботи закладу (температура та харчування), матеріально-технічне забезпечення, підбір кадрів, надання максимально якісних освітніх послуг, розгалужена система дозвілля. І ми маємо успіхи, оскільки дедалі помітнішими стають результати нашої спільної праці: випускники закладу вступають до омріяних вузів, попередньо успішно склавши ЗНО, зростає кількість призових місць, які учні нашої школи посіли в предметних олімпіадах та конкурсах, розширюється спектр гурткової та позакласної й позаурочної діяльності, збільшується контингент учнів тощо.

         Ми пишаємося своїми здобутками, але не зупиняємося на досягнутому. Завдяки спільно докладеним зусиллям, переконані, що зможемо реалізувати свої плани та мрії, аби зробити надання освітніх послуг у нашому закладі більш якісним.

     

Ми в Youtube:       

Тема методичного об'єднання: "Формування ключових компетентностей на уроках природничо-математичного циклу

11 лютого 2020 о 07:10 | Марчук О. В. | немає коментарів

09 квітня вчитель української мови та літератури Давідчук Алла Олегівна спільно з бібліотекарем Бережанською Іриною Миколаївною організували проведення заходу за підсумками роботи упродовж тематичного Тижня вивчення творчості та біографії Лесі Українки, за основу якого взяли урок літератури у 10 класі із залученням учнів початкової школи.

9 квітня 2019 о 08:54 | немає коментарів

З 03 по 10 квітня вч.української мови та літератури Давідчук Алла Олегівна та шкільний бібліотекар Бережанська Ірина Миколаївна організували Тиждень вивчення біографії та творчості Лесі Українки.

5 квітня 2019 о 07:52 | немає коментарів
Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.